v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Tapas catering: laat het verzorgen door Wim’s Kip

2 min gelezen

Tapas catering gezocht? Ik heb een aanrader. Recent was ik op een verjaardag waar er een lopend buffet was. Persoonlijk vind ik dat altijd leuk, want je kunt eten wat je wil. Bovendien, als je te maken hebt met een goede cateraar, ontdek je allerlei lekkerheden. In dat opzicht zat het wel goed op dit feestje. Het buffet was namelijk in de vorm van tapas. Misschien ken je tapas wel: het van origine Spaanse concept waarbij kleine hapjes geserveerd worden. Het leuke aan tapas is: het kan van alles zijn. Dat maakt het zo lekker en verrassend!

Tapas catering door Wim’s Kip

Nadat ik een avond lang had genoten van al die heerlijke kleine hapjes die de revue passeerden, was ik wel erg benieuwd wie deze tapas catering verzorgd had. Ik vroeg het na bij de jarige en ik ontving mijn antwoord: Wim’s Kip. Niet lang daarna zocht ik het bedrijf eens op, want ik had die avond toch wel ontzettend heerlijk gegeten en ik zou graag nog een keer van hun tapas catering willen smullen. En ook voor mijn eigen verjaardag creëerde Wim’s Kip een heerlijk buffet bestaande uit tapas. Het is om deze reden dat ik Wim’s Kip van harte aanbeveel als je op zoek bent naar tapas catering voor een gelegenheid.

Tapas bij Wim’s Kip

Tapas is er in allerlei soorten en maten. Dat is juist het leuke van dit concept: het kan van alles zijn. Dit is niet alleen lekker, maar het is ook net dat beetje verrassend. Waar een gerecht soms wat voorspelbaar is, kun je bij tapas altijd kiezen voor een andere invalshoek. Van oorsprong werd veelal gekozen voor een combinatie van brood, olijven en chorizo, maar inmiddels kun je allerlei ingrediënten gebruiken. Mijn persoonlijke favorieten zijn de groentekroket met ham en de patatas bravas.