v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Plan nu jullie bbq bedrijfsuitje

2 min gelezen

Als het goed is mag het binnenkort weer: het plannen van een bbq bedrijfsuitje. Hoogstwaarschijnlijk kijkt elke medewerker hier naar uit, al was het alleen maar omdat het zo lang niet mogelijk is geweest. Gelukkig is een dergelijk uitje goed te organiseren en is het naleven van de corona maatregelen buiten de deur net iets gemakkelijker.

Voordelen van een bbq bedrijfsuitje

Fijn dat we weer iets in het vooruitzicht hebben! Even een opfrisser voor het geheugen. Wat zijn de voordelen van het houden van een bedrijfsuitje?

• Verbetering van teamspirit.
• Collega’s beter leren kennen.
• Versoepelt de omgang tussen management en team.
• Verhoogt de motivatie (uitje als beloning voor goed werk etc).
• Zorgt voor een betere samenwerking tussen mensen en uiteindelijk dus een hogere omzet.
• Het middel om alle neuzen weer in dezelfde richting te laten wijzen.
• Kosten voor een bedrijfsuitje zijn laag en aftrekbaar.

Als medewerkers mochten kiezen, dan werd het wellicht een bbq bedrijfsuitje.

Omdat het bbq bedrijfsuitje buiten kan plaatsvinden. Of omdat het laagdrempelig is om je te mengen in het gezelschap. En niet onbelangrijk; er is eten en drinken tijdens de bbq dus mensen hoeven niet zelf te koken en kunnen weer eens lekker ontspannen en genieten. Wat voorafgaande aan een bbq ook leuk is, is het doen van een gezamenlijk spel. Of denk eens aan een gehele outdoor dag inclusief een sportieve activiteit als powerstart, lunch in de buitenlucht en een bbq als afsluiting. Gezelligheid gegarandeerd.

Het belang van verbinden

We leven in een tijd waarin het nog essentiëler om via het werk met elkaar verbonden te zijn. Vele mensen werken vanuit huis en zien elkaar niet op kantoor, maar enkel via Zoom of Teams. Online dus. Wat niet altijd bevorderlijk is voor de teamspirit. Het kan afstand in de hand werken. Maar.. er komen zonnigere tijden aan waarin we weer met elkaar buiten kunnen zijn. Gezellige activiteiten leveren hun bijdrage aan het groepsgevoel. Een bbq bedrijfsuitje komt dan als geroepen! Serveer het eten op mooie servies borden van servieswinkel The Table en de avond is helemaal compleet.