v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Purmerend catering

1 min gelezen

logo-yourchoicecateringBij ons op purmerendcatering.nl kunt u het geplande feest, zakelijke evenement of bedrijfsjubileum aan ons overlaten. U bent verzekerd bij ons van een breed assortiment aan cateringconcepten met perfecte service. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn op elk raakvlak; zoals het eten, drankjes, materialen en het entertainment. Als u iets wilt kunnen wij het bijna altijd regelen. Vanaf het allereerste stapje tot en met de laatste strohal, wij zorgen ervoor dat het allemaal goed komt.

Your Choice Catering Purmerend heeft kernwaarden hoog in het vaandel staan, zonder die eigenschap kunnen wij namelijk niet de top service geven die onze klanten verdienen. Ieder evenement zetten wij ons meer dan 100% in om het succesvol te laten slagen, dat we daarin slagen mag blijken uit de vele positieve reacties. Entertainment, styling, catering, materialen, u noemt het op en wij hebben het voor u. Hierdoor hoeft u geen onnodige stress te hebben over wat wel en niet kan, u kunt ons gewoon bereiken en dan melden wij of het mogelijk is.

Wij houden van korte lijntjes en transparantie communicatie, niet alleen over onze manier van werken maar ook over de tarieven die wij hanteren. Wij zullen niet aankomen met gigantisch hoge tarieven, omdat u van te voren al weet wat u gaat betalen. Afspraken en beloftes zullen wij dan ook nakomen.