v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Wanneer heb je een cateringbedrijf nodig?

2 min gelezen

Een cateringbedrijf kan je om verschillende redenen wel gebruiken. Veel bedrijven kiezen ervoor om grote cateraars in te zitten binnen hun bedrijfspand. Dan praten we over grote bedrijven met meer dan 100 werknemers. Waarom vanaf dit aantal? Een cateraar inhouse staat er niet zomaar. Vaak zijn dit grote projecten waarbij ook grote keukens komen kijken. Dit is natuurlijk niet voor iedereen interessant en betaalbaar. Vaak gaat er ook veel geld in om omdat je personeel daar hun lunch kunnen kopen. Wil je het kleinschaliger oppakken dan zijn daar oplossingen voor.

Bedrijfslunch: Geheel verzorgd

Je kent het wel, je hebt een afspraak met een klant en je wilt de lunch graag verzorgen. Maar jullie hebben niet die perfecte cateraar op kantoor. Dat maakt het allemaal wat minder. Je kan moeilijk aan je klant vragen om een boterham mee te nemen. Kies daarom voor een geheel verzorgde bedrijfslunch door een cateraar. De lunch zal geheel verzorgd zijn met de lekkerste broodjes en alles wat jij maar wenst. Je kan de lunch zo compleet als mogelijk laten afleveren. Maak dus daarom met je volgende afspraak direct indruk.

Cateraar voor thuis

Uiteraard is een cateringbedrijf niet allee voor bedrijven geschikt. Vier je een feestje en wil je een heerlijke BBQ organiseren? Dan kunnen we zeker een bedrijfscateraar adviseren. De professionaliteit spat ervan af en jij zit zelf niet met de opstart en de troep achteraf. Daarnaast ga je kwaliteitsvlees van ongekende proporties krijgen. Ben jij klaar voor de lekkerste BBQ van je leven. Boek dan snel voordat ze vol zitten. De zomer is in aantocht.

Voor de zomer op volle gang is

Wil je een cateringbedrijf huren maar zit die vol? Zorg dat je op tijd je zaakjes op order hebt en kom niet voor onverwachte verassingen te staan.