v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Online Amstel Bright bestellen

2 min gelezen
Cariben

Amstel Bright bestellen? Dat kan! Met Amstel Bright haal je namelijk de Cariben in huis. Een fris blond biertje met slecht 5% alcohol. Dit bier wordt veel op de Nederlandse Antillen gedronken en wordt ook in Nederland steeds populairder. En terecht want je krijgt direct een vakantiegevoel als je dit biertje drinkt. Gelukkig hoef je voor dit gevoel niet meer op reis maar kun je er gewoon bij je thuis van genieten.

Amstel Bright bestellen

Amstel Bright bestellen voor jouw tuinfeest of barbecue

Dit drankje past perfect bij een tuinfeest of barbecue. Je kunt Amstel Bright bestellen via de webshop. Heel eenvoudig en supersnel want als je op werkdagen voor 22.00 uur besteld, dan wordt je bestelling dezelfde dag nog verzekerd verzonden. Dan serveer jij morgen al dit heerlijk drankje! Je kunt Amsterl Bright online bestellen via de webshop. Hierbij heb je de keuze uit een doos van 24 flessen, een pakket van 12 of 4 flesjes en je kunt die biertje zelfs per stuk bestellen. Als je eerst even wilt proeven bijvoorbeeld.

Blond bier

Ervaar het gevoel van de Cariben

Drink je Amstel Bright met een schijfje limoen en geniet van het vakantiegevoel. Met je voeten in het zand en in de warmte van de zon. Een echte tropische dorstlesser. Drink het samen met vrienden en ervaar ook de sfeer van de Cariben.

Zakelijk Amstel Bright serveren?

In de Horeca misstaat dit bier niet tussen de Corona, Sol en Desperados. Vooral in strandtenten, terrassen en op festivals komt dit drankje uitstekend tot zijn recht. Of heb je een drankenspeciaalzaak en wil je dit biertje aan je assortiment toevoegen? Ook dat is een uitstekend idee. Voor grote zakelijke bestellingen kun je het beste even rechtstreeks contact opnemen om een offerte op te vragen. Dit kan via de website of neem telefonisch contact op met Amstel Bright.