v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Fruitmand versturen

1 min gelezen

Fruitmand versturen

Is er iemand ziek of is er iemand die een excuses verdiend heeft? Dan is www.fruitmand-en.nl een geweldige website om iemand weer helemaal blij te maken. Voor een hele redelijke prijs is het een leuk idee om iemand een gezonde mand vol met lekkere verse fruitstukken te geven of een fruitmand sturen kan ook.
kidsmand

Assortiment

Het assortiment die de website aanbiedt is erg groot. Er zijn veel verschillende samengestelde fruitmanden die u gemakkelijk kunt bestellen en laten bezorgen bij het door u gekozen adres. Een van te voren samengesteld mandje is natuurlijk erg handig. Maar als u zelf een aantal fruitstukken bij elkaar wilt voegen is dat ook mogelijk. U kunt contact opnemen met de klantenservice.
mannenmand

Eigen ervaring

Mijn moeder was de laatste tijd erg grieperig en ik vroeg me af wat ik voor haar kon doen. Een goede kennis heeft mij verteld over fruitmand-en.nl en ik ben die zelfde dag nog een kijkje gaan nemen. Ik vond de fruitmanden allemaal erg mooi en interessant maar wilde toch zelf iets samenstellen. Ik nam contact op met de klantenservice en kreeg al snel reactie. Ik heb een klein mandje samen gesteld voor mssr 10 euro. Mijn moeder was erg verrast. Ze kon de vitamines goed gebruiken. Ik ben zeer tevreden over de service.

stampen-maar-mand