v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Met een paar klikken bestel je fruit online

2 min gelezen

Fruit bestellen kan nu ook online! Heb jij geen zin om naar de supermarkt te gaan? Of is er bij jou geen groenteboer in de buurt? Misschien ben je te laat voor de wekelijkse markt. Geen zorgen, net als bijna alles, kun je nu ook via de digitale weg aan je appels of aan die heerlijke rode druiven komen. Hoe ideaal is dat? Waar moet je naar toe als je de deur niet uit wilt, kunt of welke reden je ook hebt? Bestel eenvoudig via www.fruitzaam.nl.

Fruit bestellen is hartstikke eenvoudig

Hoe gaat het in zijn werk? Bij fruitzaam.nl kun je in de webshop verschillende fruitmanden vinden. In een bio fruitkistje luxe vind je allerlei soorten fruit. Witte druiven bijvoorbeeld en kiwi’s, appels, bananen en mandarijnen. Gegarandeerd biologisch, maar er is nog meer! Het kistje waarin het geleverd wordt is herbruikbaar doordat het FSC hout is gemaakt. En wist je dat alles wordt samengesteld door de medewerkers van de sociale werkplaats van het Leger des Heils?

Bestel een appeltje voor de dorst

Klinkt het te mooi om waar te zijn? Neem dan zelf een kijkje op de website. Fruit bestellen is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Voor jezelf of die ene zieke collega. Niks is te gek, er is echt van alles mogelijk. Bijna alles wordt door het bedrijf zelf bezorgd. Varieer eens een keer met een stukje chocolade erbij. Of wat dacht je van een biologisch appelsapje. Geniet van het gemak en gun jezelf deze verwennerij. Je helpt de natuur en het Leger des Heils er ook nog eens bij. Jij blij. Iedereen blij!