v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Coffee on Wheels: koffieservices op locatie

2 min gelezen
Barista huren

Mobiele barista’s, misschien zijn het wel de barista’s van de toekomst. De koffiekar is in opkomst. Verwonderlijk is dit niet, gezien de grote populariteit van foodtrucks in het algemeen. Mensen zijn dol op street food, en naast eten wordt het ook populairder om dranken bij een mobiele kar te kopen. Hier haken diverse bedrijven op in. Wist je dat het inmiddels ook mogelijk is om een heerlijke kop koffie te scoren bij een foodtruck? Vaak kun je bij dergelijke koffiekarren smakelijke en unieke koffies kopen. Eén van de aanraders op dit vlak is Coffee on Wheels. Wat maakt deze mobiele barista zo uniek?

Barista

Meer info over Coffee on Wheels

Ten eerste dient een mobiele barista goed te zijn in het maken van unieke smaken koffie. Dat zit bij Coffee on Wheels wel snor. Zo kun je bij één van de trucks altijd een smakelijke cappuccino, espresso, doppio en americano bestellen. Daarnaast kun je in vele grote steden terecht bij één van de trucks. Je kunt hierbij denken aan Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Den Haag, Den Bosch en nog veel meer steden door het hele land.

Daarnaast snap Coffee on Wheels als geen ander dat een mobiele barista meer is dan een barista. Natuurlijk dienen koffiekarren heerlijke koffiesmaken te creëren, maar je neemt tevens een koffietje bij een koffiekar om gezellig te kletsen, verhalen te horen van de barista en te keuvelen met andere koffieliefhebbers. Combineer dit met de hoogstaande kwaliteit van de koffie en je weet: een koffie bij Coffee on Wheels is een unieke ervaring. En dat maakt Coffee on Wheels tot zo’n aanrader.