v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Gezellige kroeg in Amersfoort

1 min gelezen
kroeg Amersfoort

Wie op zoek is naar een gezellige kroeg in Amersfoort, moet eens naar het Eemcafé gaan. Dit café is zes dagen per week geopend van 16.00 uur tot 01.00 uur en in het weekend kan het wat later worden. In het zomerseizoen gaan zij zelfs in de weekenden wat eerder open, zodat je lekker op het  gevelterras kan genieten van het zonnetje. Tevens worden hier regelmatig evenementen georganiseerd, zoals:

  • Live muziek
  • Karaoke
  • Comedy night
  • Thema avond

Je begrijpt misschien wel dat ik hier vaak over de vloer kom. Meestal met een paar vrienden om zo ons weekend in te luiden.  kroeg Amersfoort

Biljarten, darten en nog veel meer

Bijna elke avond gaan wij met een paar vrienden naar de kroeg in Amersfoort. Meestal om de week af te sluiten en een lekker biertje te drinken. Af en toe doen wij een potje biljart of zijn wij toeschouwers bij een dartbureau. Soms ga ik hier tussen de middag mijn lunch nuttigen en dan heb ik de keuze uit diverse tosti’s, portie frites, snacks of een bittergarnituur.  

Afgelopen vrijdag hebben wij hier in het Eemcafé de week weer afgesloten, deze keer voor een wat langere periode omdat de vakantie weer voor de deur staat en ik een week weg ga. Maar kan haast niet wachten tot wij hier weer gezellig een glaasje kunnen heffen.