v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

The Bastard, dat is pas een buitenkeuken!

2 min gelezen

Vaak zie je de gekste buitenkeukens op het internet en in de winkel voorbij komen. Allemaal hebben ze een onhandige maat en een belachelijke prijs. Gelukkig is dit bij The Bastard niet het geval. U kunt The Bastard namelijk gemakkelijk ergens in de hoek van uw tuin kwijt of ergens achterin de schuur, dit allemaal dankzij het smalle design. Zelfs op het balkon is het mogelijk om The Bastard te plaatsen. Nou zult u wel denken dat die mega buitenkeukens veel beter zijn als The Bastard. Toch is dat niet zo, ze beschikken allemaal over de basis van wat nodig is. De rest is allemaal bijzaak. Bij The Bastard heeft u bijvoorbeeld geen keukenkastjes voor de kruiden en de pannen. Ook heeft u geen extra gaspit om uw saté saus op te warmen. Dit is allemaal overbodige luxe en het neemt een hoop ruimte in beslag. Bij The Bastard hebben wij gekozen voor een buitenkeuken van een zeer hoge kwaliteit met de hoognodige voorzieningen. Verder hebben wij geprobeerd er zo min mogelijk aan toe te voegen om op die manier de buitenkeuken effectiever te maken in het gebruik.

De voordelen van The Bastard :

  • The Bastard heeft geen mega kast ruimte of een extra gaspit. Het heeft wel een effectief en smal design waardoor uw The Bastard bijna overal te plaatsen is.
  • The Bastard beschikt over een thermometer aan de buitenkant. Zo hoeft u niet steeds de klep te openen en dus onnodig warmte te verspillen.
  • The Bastard heeft een groot aantal mogelijkheden als het gaat om het bereiden van verschillende gerechten