v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Terrasklanten stel je tevreden met een windscherm terras!

1 min gelezen
windscherm terras

windscherm terras

 

 

Zoals jullie weten is werken in de horeca altijd mijn grootste droom geweest. Ik heb sinds kort een aantal horeca diploma’s behaald. Koken en het horeca leven vind ik geweldig en ik wilde daar dan ook mijn beroep van gaan maken. Mijn vader heeft een luxe restaurant, waar hij eigenaar van is. Als beloning voor mijn behaalde diploma’s mag ik leidinggevende worden in zijn restaurant. Natuurlijk greep ik deze beloning met beide handen aan. In de eerste weken als leidinggevende kreeg ik vele klachten binnen betreft het terras. Klanten hadden last van harde windstoten, waardoor eten en drink van de tafels viel. Onmiddellijk ben ik een oplossing gaan zoeken voor dit probleem. Vele concurrenten maakten al gebruik van een windscherm terras. Een windscherm terras was dan ook zeker de oplossing voor dit probleem. Maar waar kon ik deze het beste gaan aanschaffen? In overleg met mijn vader ging ik opzoek naar een leverancier van deze windschermen!

Xterior

Het probleem verholpen dankzij terras-windschermen!

Via het internet kwam ik uiteindelijk terecht op de website terras-windschermen. Op deze website stonden vele windschermen te koop. Natuurlijk ging ik de kosten vergelijken met andere bedrijven. Uit de vergelijking kwam terras-windschermen als goedkoopste naar voren. Uiteindelijk heb ik dan ook twee windschermen besteld bij dit bedrijf. Enkele dagen na bestelling werden de windschermen al geleverd. De windschermen houden de wind fantastisch tegen. Sinds de aankoop van deze windschermen hebben wij geen klachten meer gehad betreft harde windstoten!Kwaliteit