v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Snackwagen huren van kwaliteit

1 min gelezen

snackmobielAfgelopen maand hebben we een groot openingsfeest geven bij ons op de zaak. Zo heb ik een twee restaurant geopend en dat moet natuurlijk gevierd worden. Aangezien er enorm veel mensen komen wilde ik ook graag een Snackwagen huren. Aangezien ik een goed bedrijf ken die hierin gespecialiseerd is wilde ik dat graag combineren met een aantal gerechten van onszelf. Ik wilde graag een Snackwagen huren van Snackmobiel. Het bedrijf is super professioneel en hanteert normale prijzen. 

Op internet staan er veel positieve reacties over het bedrijf. Zo staat er dat ze kwaliteit leveren en ook nog eens erg voordelig zijn. Ik heb hem toen gebeld en gevraagd of het mogelijk was om de snackwagen te huren. Dat was geen enkel probleem. Ik heb toen een menu gekozen en dat geregeld voor 200 personen. Wat betreft de kosten zijn ze echt heel voordelig. Zo betaalde ik maar €5,50 per persoon terwijl ze keuze hadden uit meer dan 30 soorten gerechten. Elk gerecht wordt heerlijk bereid! Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren.

Goede servicefrietkraam

Het bedrijf was met het openingsfeest netjes op tijd. De wagen is erg goed schoongemaakt, maar dat had ik ook wel verwacht. Tijdens het feest waren veel mensen te spreken over de frites van Snackmobiel. Ze maken namelijk zelf de frites en zorgen ervoor dat die heerlijk goudbruin gebakken worden. Bij verjaardagen, buurtfeesten of bruiloften is het echt een aanrader om dit bedrijf in te huren!