v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Passief inkomen met private label supplementen

1 min gelezen
private label supplementen

Wilde je altijd al je eigen merk hebben? Met private label supplementen kan dit! Ze hebben jarenlange kennis, ervaring en netwerken in de sportbranche. Als het gaat om eiwitpoeders, pre-workouts en aminozuren, dan is het mogelijk om deze producten op maat te ontwikkelen en onder je eigen merk te leveren. Hun specialiteit is het bieden van een totaalconcept. Hierbij begint het bij de inkoop van grondstoffen en de fabricage van het eindproduct, tot het ontwerp van de verpakking. Wat een voordeel is van dit hele proces, is dat het gezien wordt als passief inkomen. Hierbij heb je blijvend profijt, zonder dat je er veel voor hoeft te doen.

Meer producten zijn mogelijk

Private label supplementen als eiwitpoeders, pre-workouts en aminozuren kun je ontwikkelen. Je hebt natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. 

private label supplementen

Hieronder zie je een paar voorbeelden hiervan:

  • Creatine: Een van de bekendste vormen van creatine is Monohydraat. Andere vormen hiervan zijn Nitraat, Ethyl Ester, Hydrochloride en Micronised creatine. Veel (kracht) sporters gebruiken creatine. Tijdens een inspanning worden je spieren verzuurd en spierkracht verhoogt.
  • Weightgainers: Dit is speciaal gemaakt voor krachtsporters die snel spieren willen kweken in een korte tijd. Het bevat een combinatie van koolhydraten en eiwitten. Hierbij kun je kiezen uit verschillende soorten koolhydraten en eiwitten. 
  • Maltodextrine: Dit is ook een van de populairste private label supplementen. Dit is een koolhydraat dat gemaakt is van mais en aardappelen. Zowel duursporters als krachtsporters gebruiken dit. Het wordt vaak gebruikt in maaltijdvervangers en weightgainers.