v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Lekker eten Nijmegen wel degelijk mogelijk!

2 min gelezen

Wanneer je een restaurant binnen stap moet je een prettig gevoel ervaren toch? Dit hebben wij dus met Bistro Le Steak te Berg en Dal! Lekker eten Nijmegen is wel degelijk mogelijk bij dit restaurant!

Zo zijn wij gisteravond uit eten geweest om te vieren dat ik al vijf jaar samen ben met mijn vriend. Jaarlijks gaan we dan uit eten of iets anders leuks doen en deze keer wilde ik hem verrassen door een dagje naar Nijmegen te gaan. Samen gezellig shoppen in een stad waar wij nog nooit zijn geweest, in Nijmegen is immers genoeg te beleven hebben wij ontdekt! Doordat ik van tevoren had gekeken waar we het beste konden eten ben ik terecht gekomen op de website van Bistro Le Steak te Berg en Dal. Dit is net buiten Nijmegen maar met enkele minuten ben je er. Mijn vriend kan aardig wat eten en bij het zien van de menukaart kan je er zelfs vlees van een halve kilo bestellen!foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375

Heerlijke gerechten

Nu dat het natuurlijk onze dag samen is heb ik wel aan hem gevraagd wat hij ervan vindt om naar Nijmegen te gaan. Stiekem hem de kaart laten zien van het restaurant waar ik wilde gaan eten en te horen gekregen dat hij er graag heen wil gaan! Lekker eten Nijmegen was ons doel en dat kwam volledig tot zijn recht bij Bistro Le Steak. Hun kaart is divers en dus een ruime keuze voor iedereen en dan heb ik het nog niet gehad over de heerlijke smaken. In een woord fenomenaal!IMG_2562-1-217x300