Kabeljauw bereiden tijdens je volgende barbecue

Heb jij een barbecue op de planning staan? Maar zijn er gasten bij die vegetariër zijn? Dan zal dat enige beperkingen opleggen. Zo kun je geen vlees klaarmaken, wat vaak al een groot onderdeel is van een barbecue. Maar is dat wel echt zo? Er zijn namelijk nog onwijs veel mogelijkheden, ook wanneer je geen vlees klaar kunt maken. Want visgerechten zijn er ook in overvloed en zijn vaak net zo lekker. In dit artikel geven we dan ook graag een vis BBQ recept. Lees dus vooral eens verder, wanneer dit je interesse heeft gewekt.

BBQ

De mogelijkheden van vis op de BBQ

Het is voor veel mensen maar lastig wanneer ze gaan barbecueën voor vegetariërs. Vaak wordt er al snel aan sla gedacht en brood, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Veel vegetariërs eten namelijk vis, en daarmee zijn er nog veel recepten mogelijk. Hierbij hebben het allereerst over kabeljauw op de BBQ. Kabeljauw valt bij veel mensen in de smaak, en het wordt in veel keukens bereidt. Denk aan de Franse, maar ook de Italiaanse keuken. En dat is natuurlijk niet zomaar, het is nu eenmaal een vis die bij veel gerechten gecombineerd kan worden. Wil je dit nu gaan bereiden? Dan kun je het dus met van alles bereiden. Leg er bijvoorbeeld citroen op om het van extra smaak te voorzien. Kortom, het is altijd een goed idee om kabeljauw klaar te maken op de BBQ.