v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Ik zocht naar een goede Poelier Zandvoort

1 min gelezen
poelier zanvoor 3

Een tijd geleden begon ik een campagne met een vriendin. Wij waren helemaal klaar met vlees uit supermarkt ketens zoals Jumbo en DekaMarkt. Ik wilde dus graag een stukje kip dat gewoon normaal gemaakt was. Wij zochten toen naar een goede Poelier Zandvoort. We kozen voor de juiste Poelier Zandvoort, aangezien hij samen wilde werken met ons en ik vond dat natuurlijk helemaal te gek!

poelier zandvoor 2

Goede kip!

Niet alleen is de poelier heel erg aardig, ook is hij nog eens echt goed in wat hij doet. Ik vond het een heerlijk stukje kip en buiten mijn campagne om, kom ik zeker nog regelmatig voor eigen gebruik bij de poelier. Ik vind de kip van de poelier echt veel lekkerder dan uit de supermarkt, en ik heb bij een poelier ook altijd een iets persoonlijker idee dan bij een supermarkt. De poelier kent je na een tijdje en hij neemt wanneer het kan dan ook even de tijd voor je. Ik vind het erg fijn dat het een beetje persoonlijk is, dat is erg klantvriendelijk vind ik. Ik ben van mening dat dit erg goed is en ik kan dan ook met zekerheid zeggen dat ik nog jaren klant ga zijn bij deze poelier. Zeker een aanrader om eens een kijkje te nemen, niet alleen is het vlees lekker, de eigenaar aardig, maar het is ook nog eens ambachtelijk gemaakt, en niet in massa productie. Naar mijn mening precies hoe het hoort!

poelier zandvoor