v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Horeca vloeren van alle markten thuis

2 min gelezen

Ben je nog op zoek naar goede horeca vloeren voor je nieuwe bedrijf? Dan raad ik je aan om eens bij PVC vloer en huis te kijken. Zij hebben de beste kwaliteit betreft horeca vloeren. Zelf ben ik zelfstandig ondernemer en over een maand mag ik alweer een vierde zaak openen. Dit keer heb ik de stijl enorm veranderd, ik maak er een niche van. Dit betekende ook dat het interieur volledig vernieuwd moest worden. Ik zocht vooral een schone en mooie vloer, die je makkelijk ook weer schoon kan maken. Eigenlijk via via kwam ik bij dit bedrijf terecht. Ze hebben mij meteen goed geholpen want ze wisten precies wat ik nodig had. Aan het einde van de dag had ik drie goede opties waar ik uit kon kiezen. Omdat ik niet helemaal goed ben in styling, mij vrouw is dit veel beter, heb ik haar de uiteindelijke keus laten maken.

 

Voor een prikkie

Ik was al helemaal blij toen ik de uiteindelijke offerte zag, het was reuze goedkoop, vooral als je het vergelijkt met de kwaliteit. Hoge kwaliteit, prima prijs. Daar doe je het voor. Ik had een flinke begroting gemaakt en ik was een beetje bang dat ik daar overheen moest gaan, maar gelukkig ben ik binnen de perken gebleven. Het ligt er nu in en het is mooi, ik ben zeer tevreden. Ik voel dat deze zaak een succes gaat worden. Misschien lichtelijk arrogant om te zeggen, maar alles in mij zegt dat dit ‘m gaat worden. Gewoon een voorgevoel.