v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Heerlijk lunchen Delft en omstreken!

1 min gelezen

sjees-draait-door-220x300In de middag zijn we allen druk bezig om te bedenken wat we kunnen eten tijdens de lunch. Ikzelf  vind het persoonlijk lekker om te lunchen in een restaurant aangezien de smaken daar vele malen beter zijn als dat ik het zelf zou maken. Afgelopen week zouden we een dagje gaan shoppen in Delft en uiteraard ook daar gaan lunchen. Normaliter zoek ik altijd van tevoren diverse restaurants op het internet waar we eventueel kunnen eten. Door te zoeken op lunchen Delft ben ik terecht gekomen op de website van De Sjees. Hier heb ik enorm lekkere gerechten op de kaart zien staan waar ik direct trek in kreeg.Salmon_Cream_Cheese_Sandwiches-300x200

Met mijn vriendin hebben we dan ook besloten om bij hun te gaan lunchen. Hun kaart is uitgebreid genoeg waardoor het haast lastig is geworden om een keuze te maken, ik wilde het namelijk allemaal proberen! Dankzij het feit dat ik gezocht heb op lunchen Delft ben ik terecht gekomen op hun website. Het viel mij ook op dat de kosten bij hun een stuk lager is als dat ik elders gezien had. Zo betaal je bij hun voor een broodje met zalm enkele euro’s waar het elders duurder is. Het was erg smakelijk en zeer zeker aan te raden bij andere!