v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Efteling restaurant bezoeken

1 min gelezen
Efteling restaurant

Samen met onze kinderen gaan wij een bezoek brengen aan het Efteling restaurant. Hier is het heerlijk eten en vooral voor onze kinderen is het helemaal leuk. Want kinderen onder de 10 jaar zijn, mogen zelf een keuze maken van een speciale menukaart. Hier staan heerlijke dingen op waar zij een keuze uit kunnen maken. Vooral de meloensalade met ham als voorgerecht is zeker heel erg lekker. Maar er staan hier meerdere lekker gerechten op en niet alleen patat met een frikandel of een kroket.

Ook voor de volwassenen zijn de gerechten die hier op de kaart staan heerlijk. Wat hier allemaal te eten is, dat ga ik hier niet verklappen, maar dat het lekker is, dat is zeker waar.

Efteling restaurant

Naar het Efteling restaurant voor een heerlijke lunch

Het eten was zoals verwacht overheerlijk. Ook onze kinderen hebben genoten van ons bezoek hier. Het zelf mogen kiezen van de menukaart was al een feest op zich en daarna het eten. Wat hebben zij en wij ook genoten van al het heerlijke eten. De kok van deze eetgelegenheid heeft alles uit de kast getrokken om geweldige gerechten op tafel te zetten. Wij vielen van de ene smaak explosie in de andere en dat zegt al meer dan genoeg.

Wil jij ook komen genieten van alle lekkere gerechten die je hier op de menukaart kan vinden, reserveer dan een tafel. Op deze manier weet je zeker dat er een tafel vrij is.