v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Bar Mijdrecht een geweldige mogelijkheid

2 min gelezen
bar mijdrecht

Afgelopen weekend wilde ik lekker wat gaan eten en drinken met ons gezin! Echter wilden de kinderen graag een lekkere vet hap eten, maar daar had ik geen zin in. Ik wilde de avond natuurlijk niet doorbrengen in een snackbar. Zodoende ben ik een kijkje gaan nemen op het internet en terecht gekomen bij bar Mijdrecht. Ik zelf kende dit cafe nog niet maar op de website stond vermeld, dat wij hier lekker wat konden drinken in combinatie met friet, hamburgers en hotdogs. Dit leek mij dan ook de ideale bar in Mijdrecht om onze avond door te brengen. Maar op de website stond vermeld dat wij van te voren eerst moesten reserveren. Vandaar dat ik contact heb opgenomen en gelukkig was er nog plek voor vier personen. Deze avond zijn wij dan ook wat gaan eten en drinken in dit café in Mijdrecht.

bar mijdrecht

Wij komen zeker nog eens terug

Achteraf gezien kan ik u vertellen dat wij met het hele gezin hebben genoten. Wij hebben heerlijk gegeten en gezellig wat gedronken in dit prachtige café. Alle werknemers waren ontzettend vriendelijk tegen ons en zij deden er alles aan om ons een leuke avond te verzorgen. Wanneer u gezellig met de kinderen wat wilt eten en drinken, maar zij willen een lekkere vette hap eten? dan raad ik het u aan de bovenstaande website te bekijken. De friet, hamburgers en hotdogs worden vers bereid waar u van kunt genieten in pure gezelligheid. Het is een geweldig café waar wij met ons gezin zeker nog eens terug zullen komen!

Wave

 

Meer verhalen