v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

3x Klassiekers van New York Pizza

2 min gelezen
New York pizza

Hoe je het ook wendt of keert, elke pizzabakker geeft zijn of haar eigen draai aan de pizza’s die gebakken worden. Zo ook aan echte classics als de Pizza Margherita. In een zoektocht naar de lekkerste klassiekers bestelden we wat knapperige creaties van New York Pizza. Een goed begin is het halve werk en daarom dient vermeld te worden dat de pizza’s uiterst gemakkelijk te bestellen zijn en in een mum van tijd bezorgd werden. Dat belooft veel goeds…

Margherita

In de eerste doos bevond zich een heerlijk geurende Margherita. De dunne bodem was uitstekend gebakken en voorzien van een krokante korst met een subtiel knoflooktintje. De mozzarella bleek -vanwege de snelle bezorging- nog heerlijk zacht en smolt praktisch weg op de tong. Een uitstekende staaltje kookkunst dus!

Hawaii

Na een puntje van de eerste veelbelovende pizza konden we haast niet wachten op een exotische variant: de Hawaii. Waar de ananas vaak droog blijkt te zijn, was dit hier absoluut niet het geval. De vruchtjes spatten letterlijk van sappigheid uit elkaar. En in combinatie met de hemelse ham weet New York Pizza de smaak van deze klassieker perfect te pakken!Hawaii

Pepperoni

Eerlijk is eerlijk… de verwachtingen zijn inmiddels hoog gespannen bij deze laatste pizza. En om maar meteen met de deur in huis te vallen. NYP maakt deze verwachtingen helemaal waar door er een unieke twist in de vorm van extra mozzarella aan te geven. Een heerlijke combinatie van smeuïgheid en crunch met de karakteristieke smaak van die scherpe salami.
Pepperoni
Kortom, de klassiekers van New York Pizza voldoen volledig aan wat je zou verwachten. Geen massaproductie, maar gemaakt met passie. Probeer ze zelf ook eens en laat weten wat je er van vindt!