v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Wat je allemaal kan doen met chorizo worst

2 min gelezen

Bij een goeie borrel, een gezellig samenzijn met vrienden of een degelijke receptie horen natuurlijk borrelhapjes. Heb je nu geen zin in de standaard blokjes jong belegen kaas en plakjes leverworst? Dan kan je onder andere kiezen voor chorizo. De chorizo is een soort worst met een stevigere smaak. Er worden vaak ingrediënten als paprika en zwarte peper aan toegevoegd, zodat de worst een pittigere bijsmaak heeft. Maar je kan nog veel meer met chorizo worst, helemaal met die van Monsieur Saucisson. Dit bedrijf heeft de van origine Portugese worst naar Frankrijk meegenomen en deze nog meer verbeterd op smaak en vetgehalte. Benieuwd naar de variatie die je kunt hebben met chorizo worst? Dan kun je bij Monsieur Saucisson terecht.

Verschillende worsten

De chorizo worst is een erg veelzijdig stukje vlees. In zowel het gebruik als de smaak. Bij Monsieur Saucisson bestaan er verschillende chorizo worsten, ieder met hun eigen unieke smaak en waar het goed bij past. Zo is er een chorizo worst met peper erin, om de smaak van je gerechten een boost te geven. Maar daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook een peperworst, die een goede smaak aan je borrel geven en een worst die niet traditioneel van varkensvlees, maar van eend is gemaakt.

Bedoeld voor verschillende zaken

In het bovengenoemde voorbeeld is de chorizo worst uitermate geschikt. Je kunt de worst in plakjes snijden en serveren met een lekker dipsausje. Maar de chorizo worst is ook op andere manieren te nuttigen. Zo kun je de worst ook in grotere stukken snijden om het recht uit het vuistje te eten, of juist in dunnere plakjes om als broodbeleg te gebruiken. Voor elke maaltijd van de dag kan je deze worst wel gebruiken. Let er wel bij op dat als je met stukjes chorizo een warme maaltijd gaat bereiden, dat je de chorizo er pas op het einde bijgooit. De mogelijkheden met de chorizo worst van Monsieur Saucisson zijn eindeloos en passen daarom bij iedere eter. Gun jezelf de heerlijke smaak die een van de vele chorizo worsten je te bieden heeft en bestel deze bij Monsieur Saucisson.