v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Verse thee kopen kun je makkelijk online doen

2 min gelezen
losse thee

losse theeOnline bestellen

Wist jij al dat verse thee kopen ook via internet kan? Laatst ben ik een webshop tegen gekomen waar ik verse thee kon kopen! Daar heb ik echt veel verschillende soorten thee gezien en ik voelde mij gelijk geprikkeld allerlei soorten uit te proberen. Meestal heb ik 2 of 3 favorieten die ik standaard in de winkel koop. Omdat de kosten in de winkel zo hoog liggen, dankzij merken en verpakkingen en zo, probeer ik niet snel een nieuwe thee soort uit. Als je het niet lust zit jij gelijk met een doosje van nog 20 zakjes! Dat moest ik niet hebben. Maar nu ik de webshop heb gevonden waar ik heerlijke verse thee kan kopen, probeer ik regelmatig nieuwe soorten. Ik hoef namelijk geen grote hoeveelheden in een keer te kopen. Daarom wil ik jullie deze shop ook aanraden, als je van lekkere verse thee houdt! Ik heb het natuurlijk over Theevandemarkt.nl – Zij verkopen de meest uiteenlopende soorten. Het is losse thee, dus jij kunt zelf oordelen hoeveel je koopt.

 

losse thee

Veel soorten thee

Meestal zie ik in de supermarkt wel veel verschillende soorten thee. Ik had echter nooit geweten dat buiten dat assortiment er nog veel meer soorten thee zijn. Zo las ik laatst over lapsang souchong thee. Dat is een Chinese thee soort die eigenlijk per ongeluk ontdekt is jaren en jaren geleden. De thee wordt gedroogd door het te roken en dat geeft een bijzondere smaak. Ik hou er zelf ook erg van, dus misschien kunnen jullie dat ook eens proberen!