v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Snel geleverde producten van https://hespackhoreca.nl/

2 min gelezen
horeca groothandel Nijmegen

horeca groothandel NijmegenMijn vrouw en ik zijn nu een jaar eigenaar van ons eigen restaurant. We hebben in het centrum van Amsterdam een Italiaans restaurant. We kozen voor een Italiaans restaurant omdat mijn vrouw zelf uit Italië komt en daarom ook met grote passie Italiaans eten bereid. Ik zelf ben ook erg geïnteresseerd in de Italiaanse keuken. Niet alleen omdat ik het eten erg smaakvol vind maar ook omdat ik het ontzettend leuk vind om het lekkere eten te bereiden. Nu we nog een beetje nieuw zijn in de markt van de horeca, was het in het begin nog even een beetje wennen aan een aantal zaken.  Bijvoorbeeld de juiste groothandel voor onze nodige producten was erg moeilijk te vinden.

Vragenrondje in de buurt gedaan

Voor onze dranken en groentes zijn we opzoek gegaan naar een goede horeca groothandel die aan snelle bezorging zou doen. Ook moest de groothandel een officieel keurmerk hebben. We vonden de perfecte groothandel door wat rond te vragen bij onze buren in de straat die ook een restaurant hebben. We hebben ook nog bij wat andere restaurants een vragenrondje gedaan. Door het vragenrondje werden we erg goed geadviseerd. Uiteindelijk hebben we voor de horeca groothandel https://hespackhoreca.nl/ gekozen. Hier wezen de meeste mensen ons naar toe.horeca groothandel Nijmegen

Stellen https://hespackhoreca.nl/ als vaste groothandel voor ons restaurant aan

Uiteindelijk hebben we na een korte tijd een bestelling geplaatst bij https://hespackhoreca.nl/. De bestelling bestond uit een aantal dranken. We gingen nog niet gelijk voor een grote bestelling omdat we eerst even de kwaliteit en service van de groothandel wilden testen. We waren uiteindelijk erg tevreden over bestelling want de bestelling werd op dezelfde dag nog geleverd naar onze verbazing! We vonden het ook erg fijn dat ze de producten op locatie kwamen brengen. De producten waren ook nog vers, wat natuurlijk noodzakelijk is. Nu we een goede ervaring hebben bij https://hespackhoreca.nl/, stellen we deze groothandel aan als vast leveringsbedrijf voor de producten van ons restaurant.