v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Bij www.takeawok.nl heb je lekkere sushi

1 min read

design (2)Bij www.takeawok.nl heb je lekkere sushi

Samen met mijn vriendin heb ik lijst bij www.takeawok.nl sushi besteld en dat was echt superlekker. Voor mij was het de eerste keer dat ik sushi at, maar voor mijn vriendin al die honderdste keer als het niet meer is. Ook zij vond het heel erg lekker en wilde jullie bij deze ook een groot compliment geven voor de lekkere sushi. De sushi is zeker voor herhaling vatbaar en zullen binnenkort ook zeer zeker weer sushi gaan bestellen bij jullie. Sinds ik sushi op heb wil ik het vaker gaan eten en ik had ook zeer zeker niet verwacht dat het zo lekker zou zijn. Mijn ouders hebben het nog nooit op en zouden het vandaag gaan proberen, dus ben benieuwt wat hun ervan vinden. Wat betreft de prijs is het goed te doen. De prijs is best laag als je het vergelijkt met andere bedrijven, dus een groot compliment voor dat. Als je daar ook nog een een goede bezorging bij krijgt en lekker eten dan is dat gewoon super. We hadden gevraagd of ze om zeven uur hier konden zijn en dat was ook mogelijk. Toen het zeven uur was waren ze er ook, dus goed bezorgd! Verder wil ik jullie veel succes wensen verder en hoop ik nog veel en veel vaker te mogen genieten van jullie lekkere sushi! Wie weet eten we van de week wel weer sushi!!

Meer verhalen