v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Bij snackmobiel een frietwagen bestellen is zeker een aanrader

2 min read

Omdat wij als tip,” snackmobiel frietwagen” hebben doorgekregen van een goede kennis, ben ik eens op de site gaan kijken. Wat een leuk idee is dit eigenlijk was ik het al snel over eens. Mijn kennis heeft verteld over de bedrijfsborrel met een grote frietwagen bij hen op het terrein. En omdat mijn man veertig wordt wilde ik graag een leuk feest geven bij ons thuis met familie en natuurlijk de vrienden van mijn man. Aangezien wij met de familie geregeld een frietje eten is dit natuurlijk een super leuk idee. Wij hebben dan ook eens uitgebreid geteld hoeveel gasten er kunnen komen en hoeveel friet en snacks wij nodig hebben.

Iedereen was het over de frietwagen eens

Gelukkig viel de totaalprijs ons erg mee en waren de mensen van snackmobiel die met de frietwagen kwamen erg vriendelijk. Het leukste was nog dat mijn man totaal verrast was hiervan en erg blij was met deze leuke actie van ons. En niet alleen mijn man maar alle gasten wisten werkelijk niet wat zij aantroffen toen zij bij ons thuis aan kwamen rijden. Nu wij terug kijken naar de foto’s van deze super gezellige en leuke avond, bedenk ik mij zelf dat ik het helemaal niet erg zou vinden om ook zo’n grote wagen bij ons in de tuin te hebben staan zodra ik veertig wordt. Maar daar mag ik dan nog twee haar op wachten. Enfin, het is zo dat ik dit bericht schijf om mijn complimenten achter te laten over de goede service en kwaliteit van dit bedrijf die met de vriendelijke medewerkers een gezellige sfeer hebben weten te maken en iedereen kon laten smullen van heerlijke friet en snacks. Het is nu al een aantal maanden geleden dat wij dit feest hebben gehad, en nu nog praat iedereen die aanwezig was er nog over.

Frietwagen2_2
Frietwagen
snackmobiel-1
Snackmobiel
Snackwagen
Snackwagen