v-energydrink.nl

Heerlijk uit eten of zelf koken?

Alweer afvallen

2 min gelezen

Ik gruwel al bij het idee. Als ik ergens een hekel aan heb is het wel om op te moeten letten wat ik eet en drink. Ik ben meer een “pluk de dag” type, veel en lekker eten met een goede wijn erbij. Helaas heeft dat zo zijn gevolgen. Dat kleine beetje extra gewicht is als een niet te stoppen dieseltrein meer en meer en meer aan het worden. Tijd om in te grijpen.

Eiwit shake dieet

Waarom en hoe eiwitten? Eiwitten zijn goed om de honger te stillen, ze geven je een voldaan gevoel zonder direct weer honger te hebben. Eiwitten worden goed opgenomen door je spieren die deze weer beter verbranden dan koolhydraten. Over koolhydraten te spreken, eiwitten bevatten praktisch geen koolhydraten. Dus geen honger, spieren nemen eiwitten op, herstellen daardoor sneller, geen koolhydraten; conclusie je verbrand je eigen vet en valt af! Zo simpel is het.

Maaltijdshake

Be-slank

Waarom juist de shake ’s van Be-slank? Naast het feit dat het geen soja, gluten en lactose bevat heb ik een drietal mij moverende redenen. Ten eerste zijn de producten van Be-slank 100% natuurlijk, geen gerommel met chemische toevoegingen (bron: https://be-slank.nl/de-beste-kwaliteit-eiwit-shakes). Daarbij bevatten ze een minimum aan suikers, zeker in vergelijking met andere merken, denk aan Modifast, WeightCare en Herbalife. Ten Tweede worden de Be-slank producten geproduceerd in Europa en vallen ze onder de stringente Europese wetgeving, geeft wel een veilig gevoel. Ten derde smaak!

Smaken

Zei ik smaak? Valt niet over te twisten, daarom maakt Be-slank maar liefst 8 verschillende maaltijd shake ‘s.

 

  • Banana
  • Forrest fruit
  • Aardbijen
  • Capuccino
  • Mango Passionfruit
  • Vanilla
  • Triple chocolate
  • Lemon Orange

 

Daarnaast kan je ook een proefpakket bestellen, dit bevat maar liefst 14 dieet zakjes met 8 verschillende smaken. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Slechts € 29,95! Vergeet ook niet de kijken naar de voedingswaren hoog in proteïnes, denk aan soepjes, pannenkoeken en verantwoord brood.